Treceți la conținutul principal

Suedia, țara cu cele mai multe violuri din Europa

Nu știam că Suedia are problemele ilustrate în clipul următor. Cea mai mare imigrație din Europa. O politică de descurajare a sentimentelor patriotice în favoarea acceptării multiculturalismului. Care merge până acolo încât un fost prim-ministru declară public că din punctul lui de vedere Suedia nu aparține celor care au trăit și au rădăcini acolo de 3-4 generații, ci celor care vin acum și că o țară este cu atât mai puternică cu cât este mai deschisă. Clipul este foarte interesant și vă invit să-l vizionați.


Foarte multe absurdități. Bloggerii și intelectualii de pe Facebook îi critică pe românii de rând pentru credulitate, teorii conspiraționiste etc, dar iată că prostia există peste tot și uneori poate atinge cote de neimaginat, chiar în rândul liderilor țării. Noi stăm foarte bine la capitolul ăsta. Un alt lucru interesant în clip este partea de după minutul 7. Dacă mai aveați nevoie de o probă cum că mișcările feministe sunt nu doar degeaba, ci poate chiar artificiale și sponsorizate, o aveți acum. La faza respectivă, dacă aceste mișcări ar fi fost naturale și puternice, ar fi reacționat. N-au făcut-o. Fie n-au vrut să intre în conflict cu politica de a închide ochii la tot ce fac imigranții (ceea ce denotă slăbiciune), fie n-au avut interesul s-o facă (ceea ce denotă pervertire).

Sigur, n-am fost acolo, dar tipul din clip pare credibil. Ca o notă de final, nu vi se pare amuzant că cu cât o societate încearcă să devină mai corectă politic, cu atât ajunge să fie mai ridicolă?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fenomenul Greta Thunberg

Nici nu știu dacă e corect să-i spun Fenomenul Greta Thunberg , în condițiile în care nu sunt sigur dacă există o legătură de cauzalitate între tânăra folosită drept cap de afiș în lupta pentru combaterea schimbărilor climatice și noul val de militanți pentru ecologie și alte asemenea. Dar cu siguranță că Greta Thunberg este o pionieră în această direcție.

Unde erau americanii în Evul Mediu

Antena 3 CNN publică ieri un articol cu un titlu de zile mari: Alegeri legislative în SUA. "Americanii decid dacă țara lor se întoarce în Evul Mediu sau dacă evoluează", transmite corespondentul Antena 3 CNN . Cum vi separe titlul ăsta? Exagerat? Probabil. Dar înainte de a fi exagerat, el este de-a dreptul incorect. Redau în continuare comentariul de pe Facebook al lui Călin-Liviu Georgescu cu privire la acest titlu: Aici, corespondentul Antena 3 CNN a creditat americanii cu existență în Evul Mediu de la el din burtă, din burta aia pe care n-a pus-o pe carte, că între secolul al cincilea și al cinșpelea pe-acolo n-a călcat picior de englez. De fapt, când spui că americanii se întorc în Evul Mediu dacă Republicanii au majoritatea în alegeri, spui că americanii își fac bagajele și se întorc în Anglia, pentru a petrece Evul Mediu acolo, că în America erau doar băștinașii Pima, O'odham și Hohokama. Deci, exagerat. Practic, o tâmpenie. Rămâne doar întrebarea, de ce ar face d

Struguri nemuritori

Urmând modelul unora mai vestiți decât mine, m-am decis s-o las mai moale cu zahărul și cu dulciurile , pentru că în ultimii ani am ajuns pe nesimțite să fac excese și să mă trezesc că consum ceva dulce aproape zilnic. Așa că de câteva zile am rărit-o cu dulciurile. În seara asta însă, mi s-a făcut o poftă teribilă de ceva dulce. Căutând prin bucătărie, am găsit, spre surpriza mea, o pungă cu niște struguri de care uitasem. Spre surpriza mea și mai mare, strugurii arătau foarte bine, deși cred că aveau peste o săptămână. Acum, nu știu ce experiențe aveți voi cu strugurii, dar la mine la țară dacă îi lași prea mult după ce i-ai cules, se fac tot o zeamă și se strică. Ei bine, strugurii mei, care erau albi, arătau în proporție de 95% aproape ca noi. Câțiva dintre ei erau puțin zbârciți, dar majoritatea în condiție bună, ca și cum coaja i-ar fi izolat și protejat cumva de descompunere. Așa că i-am pus într-un vas, i-am spălat și am început să-i mănânc, căci și dulci și sunt fructe, ad